Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

E.ON Csoport „Mindenki Energiája számít!” kreatív pályázat

2015. szeptember 30. - Borsós Zsófia

"Tisztelt Óvodapedagógusok és Pedagógusok!

 

Az E.ON Csoport „Mindenki Energiája számít! Te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ?” témakörben új, kreatív pályázatot ír ki óvodás gyermekeknek valamint általános iskolás diákoknak három kategóriában. A pályázatok szorosan kapcsolódnak az ’EnergiaKaland’ elnevezésű, környezet- és energiatudatossági szemléletet erősítő oktatási programhoz.

A meghirdetett pályázat a korábbi évek rendkívül sikeres pályázatait folytatva egyrészt a köznevelésben részt vevő (6-14 éves), a fenntartható fejlődés és az energiahatékonyság iránt elkötelezett, a meghatározott témában elmélyedni, és önmagukat kreatívan kifejezni képes tanulóktól várja a munkákat. Emellett a vállalat a 2012-ben bemutatott, óvodásoknak szóló, ’EnergiaKuckó’ programjának használóit, illetve az energiatudatosságot építő, energiahatékonysági témára nyitott óvodákat is szeretné megszólítani a pályázatban, ezért a 3-6 éves korosztálynak is pályázatot hirdet.

Az Alábbi linken  találhatóak a pályázati kiírások és a pályaművek benyújtásához szükséges szülői nyilatkozatok és pályázati adatlapok. Kérjük a pályázókat, hogy a pályázatot részletesen tanulmányozzák, és annak megfelelően készítsék el a pályaműveket.

http://www.energiakaland.hu/mindenki-energiaja-szamit/kiiras

A munkák postára adási vagy elektronikus úton történő beküldési határideje: 2015. október 30.

A pályázatra természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik még nem ismerik az EnergiaKuckó és az EnergiaKaland oktatási programot. Kérdés esetén állunk rendelkezésre az energiakaland@eon.hu  e-mail címen.

Az EnergiaKuckó és az EnergiaKaland programok ingyenesek, a tananyagok elérhetőek a www.energiakaland.hu   honlapon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne csatlakozni, illetve tananyagot igényelni, látogasson el a www.energiakaland.hu  honlapunkra.

 

A pályázathoz valamennyi induló óvodásnak és diáknak sok sikert kívánunk!

 

Budapest, 2015. szeptember 21. 

Üdvözlettel

E.ON EnergiaKaland csapata"

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr857848130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása