Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

Zöld Óvoda - 2018-ban módosul a ZÓ kiírás!

2018. március 07. - Borsós Zsófia

Március elsején került ki a Zöld Óvoda Hálózat weblapjára az információ, hogy hamarosan módosul a kiírás:

"A 2018. évi Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda cím elnyerésére a pályázati felhívás hamarosan kiírásra kerül. Kérjük szíves türelmüket!"

kep3_6.png

Kép forrása:Zöld Óvoda Hálózat

Aki úgy érzi, hogy még ebben a nevelési évben kívánja beadni a pályázatot, fontos jól gazdálkodnia az idejével. Korábban egy cikkünkben összefoglaltuk, milyen feladatok várnak a pályázókra: 

A Zöld Óvoda pályázat megírásának első 8 lépése

A Zöld-Híd Alapítvány Zöld Óvoda mentorálási tevékenységet biztosít Baranya, Somogy és Tolna megye óvodáinak: Kimegyünk az intézményekbe, bemutatjuk a pályázatot, több Zöld Óvoda jógyakorlatait és válaszolunk a felmerülő kérdésekre, valamint segítünk a pályázat megtervezésében és átnézzük az elkészült részeket. A tanácsadási lehetőséget 2017 augusztusa és 2018 májusa között a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósítjuk meg.

Időpontot az alábbi elérhetőségeken egyeztethetnek velünk:
Borsós Zsófia (borsoszsofia.zoldhid@gmail.com, 20/293-33-23)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr2613710546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása