Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

„Legkreatívabb óvónő” pályázat

2016. november 04. - Borsós Zsófia
"Sokan nem is tudják, hogy az óvónők mennyire beleteszik szívük-lelkük a munkájukba, ami olykor méltánytalan körülmények között zajlik, arról nem beszélve, hogy milyen kevés elismerést kapnak mindezért. 

A gyerekek általában nem mesélik el otthon, hogy milyen szuper foglalkozás volt az oviban, vagy milyen ügyesen tanított meg nekik valamit az óvónéni.
Mi szeretnénk most lehetőséget adni számukra, hogy végre egy kicsit kibújhassanak az árnyékból és megmutathassák ügyességüket, kreativitásukat, leleményességüket. Ráadásul ezzel most még nyerhetnek is, hiszen közel másfél millió forintnyi díj vár rájuk, közel negyven féle jutalom formájában, a legkülönfélébb szempontok alapján értékelve, hogy mindenki esélyhez jusson.

Kövesd nyomon a verseny állását! Beérkezett pályázati cikkek és részletes nyereménylista

2016-10-24_keressuk-ovis.jpg

Kép forrása: csaladinet.hu

Pályázók köre: magyar óvodapedagógusok

Pályázat témája: gyerekek kreativitásának fejlesztése, kreatív tanítási és nevelési módszerek

Benyújtás módja, határideje: cikk és fénykép beküldése kreatív barkácsolás vagy kreatív tanítás és nevelés kategóriában, 2016.10.23. és 2016.11.23. között 

Forrás és bővebb információ:Családinet

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr2911926901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása