Zöld információk és ötletek óvodapedagógusoknak

Zöldítő

Zöldítő

A Nap gyermekei pályázat

2016. április 01. - Borsós Zsófia

Ismét van pályázati forrás a naptejre:

 

"Pályázók köre: magyarországi óvodák

Pályázat témája: gyermekek napvédelme

Pályázat célja:

A dm drogerie markt idén immár hatodik alkalommal hirdeti meg a Nap gyermekei programot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára.
A pályázat kiírásában és elbírálásában a dm együttműködő partnere a Gróf Széchenyi Alapítvány.

 

kep1_2.png

Pályázat témája:

A pályázat központi témája:
Hogyan készüljünk a nyárra? Milyen napvédő eszközöket alkalmazzunk?

Elérhető támogatás:

A dm Kft. és együttműködő partnerei maximum 400 óvodának biztosítják a késő tavaszi, nyári óvodás időszakra a gyermekek napvédelméhez szükséges naptejeket (kb. 50 db/óvoda), valamint oktató anyagokat, játékokat. (Nap gyermekei puzzle/óvodai csoport, 1 db tájékoztató füzet/óvoda).

A pályázat fődíjas óvodája csoportonként 1 db nap gyermekei társasjátékot és minden gyermek tornazsákokat és kifestőt kap a fődíj mellé, valamint a Katex Kft. Rider K2 Twist V Baby papucsokat ajánl fel az ovisoknak.

A pályázatok benyújtásának módja, helye:

A pályázatra jelentkezni a jelentkezési lap pontos kitöltésével és a pályázati munka fotójának beküldésével lehet.

Pályázati munka leírása:

Napvédelmi, kreatív eszközök elkészítése a Hogyan készüljünk a nyárra? témában!

Az óvónők felkészítő munkájának és az előző évek oktató füzeteinek köszönhetően szerencsére már sok ismerettel rendelkezünk arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy leégés nélkül megússzuk a nyarat és kellemes élményekkel térjünk vissza szeptemberben az óvodába.

Idén közös ötletelésre és alkotásra hívjuk az óvodásokat, az óvodapedagógusokat és a szülőket is.

Szedjük össze, hogy mi az, ami minden évben nélkülözhetetlen a jó nyári élményekhez és a biztonságos napozáshoz, készítsük el a napvédelmi tárgyakat/eszközöket/kellékeket, készítsünk fotót (lehet képmontázs is) a gyermekek, a felnőttek (szülők és óvónők) és a tárgyak szerepeltetésével.  Majd küldjük be a jelentkezési lapot és a pályamunkát!

Technikai feltételek:

Ezek a kellékek és használati tárgyak készülhetnek kartonból, fából, drótokból és mindenféle fellelhető anyagokból. A lényeg, hogy minél kreatívabb, színesebb és különlegesebb legyen a végeredmény. Szívesen fogadjuk a kedves, vicces és kreatív megoldásokat is. Lehetnek elnagyolt arányok vagy nem létező napvédelmi eszközök is.

A fotón szerepeljenek az elkészült tárgyak/eszközök/kellékek és mindenki, aki megalkotta azt: szülő, gyermek és pedagógus. A képek mutassák meg egyértelműen, hogy hogyan készül az óvoda a nyárra és az UV védelemre!

A képet .jpg .pdf formátumban a jelentkezési lappal együtt elektronikusan megküldve várjuk.

A kép mérete e-mail-es küldés és online feltöltés esetén nem haladhatja meg összesen a 10 MB-ot. Egyéb esetben fájlküldővel (pl: we transfer, mammutmail) és egy email értesítéssel küldjék pályázataikat. Kérjük, hogy figyeljenek arra, hogy az e-mailt küldő óvoda beazonosítható legyen, a tárgymezőben tüntessék fel a pályázó óvoda pontos nevét és címét.

A legjobb pályázati anyagot beküldő óvodát Családi nappal jutalmazzuk, a családi napon a dm a MelanomaMobil segítségével szűrést biztosít a szülőknek, akik szakemberekkel is konzultálhatnak a napvédelemmel kapcsolatban. Természetesen a szórakoztatás sem marad el ezen a napon.

A pályázati munkákat az alábbi szempontok alapján értékeljük:
– kreativitás, kivitelezés
– milyen arányban vettek részt a pályázaton a gyerekek, szüleik és a dolgozók
– az óvoda címéről beérkezett pályaművek kerülnek elbírálásra, a gyerekek csak az óvoda keretein belül pályázhatnak. Egyéni jelentkezéseket nem tudunk befogadni.
– a megadott témákhoz mennyire kapcsolódik a fotó;
– a jelentkezéseket a pályázat lezárását követően beérkezési sorrendben bíráljuk el

A beérkezett pályázatok közül kerül ki az a nyertes óvoda, akinek a dm májusban Családi napot szervez.

A jelentkezési lapot és a pályázati anyagot elküldheti e-mailben a dm-napgyermekei@azprodukcio.hu címre, valamint a www.napgyermekei.hu oldalon keresztül online.

Online jelentkezés

Kizárólag pontosan és olvashatóan kitöltött jelentkezési lapokat tudunk elfogadni. A részvétel feltétele a Hogyan készüljünk a nyárra? fotó beküldése, a megadott szempontok alapján. Ennek hiányában a jelentkezést sajnos nem áll módunkban elfogadni!

Pályázat határideje: 2016. 03.03. -2016. április 14.

A pályáztatás lebonyolításában a dm Kft. szakmai partnere az A-Z produkció Kft.

Bővebb információ:

Telefon: +36-20-526-8292
Hétfő-Péntek: 9.00-17.00 között
E-mail: dm-napgyermekei@azprodukcio.hu

Pályázati dokumentáció tartalma:
Jelentkezési lap és ‘Hogyan készülünk a nyárra?‘ fotó

Pályázatok értékelése:

A benyújtott pályázatot a beérkezés után regisztráljuk. Amennyiben a jelentkezési lap megfelelően van kitöltve, és a pályázó mellékelte Hogyan készülünk a nyárra fotót, akkor a beérkezés sorrendjében az első 400 óvoda részesülhet a támogatásban. A döntés végleges, jogorvoslatnak helye nincs. A legkreatívabb pályázatokat a www.napgyermekei.hu oldalon, és a dm facebook oldalán a vállalat közzéteszi, valamint a nyertes óvodának a dm Családi napot szervez.

A pályázati döntés várható időpontja: 2016. április 21.

Értesítés a döntésről: 2016. április 21-28. között várható, a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást."

 

Forrás és bővebb információ: http://www.napgyermekei.hu/?page_id=271

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldito.blog.hu/api/trackback/id/tr598552388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása